20 Şubat 2008 Çarşamba

Tekrar bir sobeyle merhaba..

Biliyorum blogumu cok ihmal ettim ama elimde olmayan sebeplerden dolayi oldu. Kendi kendime cok kizdim madem devamli yenileyemeyecektim niye bu ise kalkistim diye. Ama yinede elimden geldigi kadar devam ettirecegim. Ama dedimya elimde olmayan sebeplerden dolayi.
Ilk once ben hastalandim derken esime bulasti sonrada canim yavruma bunlarla ugrasmaktan basimi kasiyacak kadar vakit bulamadim. Tam tamam hepimiz iyi olduk derken gectigimiz cuma aksami oglum ateslendi tam 41 derece oldu. geceyi hastanaye gitmekle gecirdik ve atesi pazartesiye kadar devam etti. hic dusmedi. Ama simdi iyi Allah' a sukur. Canim cok sikildi bu doktorlara inanin oglum atesler icinde yanarken hic bisey yapmadilar normal 3 gun surebilir bebeklerin bunyesi kuvvetlidir, bisey olmaz dediler. Bu rahat tavirlari oldurdu beni. Beni sakinlestirmek icin dahi olsa bisey demediler bi tavsiyede bulunmadilar. Allah kimseyi bunlarin eline dusurmesin valla cok zor. Sonra icimden ahhh vatanim ahhh doktorlarimiz dedim. Bizim doktorlarimizin en kotuisu bile inanin bunlarin profosorlerinden daha iyidir.
Neyse dedimya oglum iyi Allah' a sukur. Hepimiz iyilestik.

Ben yokken sevgili arkadasim Nehir ( http://kelebeknehir.blogspot.com/ ) benim mimlemis.
Sitemin en sevdigim yanini sormus. Oncelikle ona cok tesekkur ediyorum, ve bu kadar gec cevap verdigim icin ondan ozur diliyorum.
Sitmin en cok sevdigim yani tabiki paylasmak ve guzel dosluklar edinmek. Gercekten burda cok guzel dostluklar olusuyor belki coguyla yada hic biriyle yuzyuze gorusemiyoruz ama sanalda olsa cok iyi arkadasliklar kurulabiliniyor. Ve tabiki birbirimizden o kadar cok sey ogreniyoruzki. Ne kadarda bilmedigimiz seyler varmis diyorum ben. Kimse kimseyi kiskanmiyor herkesin basarisi kutlaniyor. Kimse bildiklerini baskasindan esirgemiyor birbirlerini tanimadiklari halde.
Iste blogun bu yonlerini cok seviyorum . Kendim gurbette oldugum icinde yanlizlik cekmiyorum bu sayede. Henuz samimi bir blog arkadasim yok ama insaallah buda olur ve yuzyuzede gorusme imkanim olur.
Bende eger daha mimlenmedilerse Sevgili Aylin' i http://kendimcee.blogcu.com/ Sevcayi http://sevca.blogcu.com/ http://nurumsun32.blogcu.com/ http://banuspasta.blogspot.com/ http://beceriksizgelinden.blogspot.com/ ve Esrayi http://www.acemisef.blogspot.com/

3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba canim oncelikle hepinize cok gecmis olsun dileklerimi iletiorum. allah acil sifalar versin canim.

mimlemissin beni tesekur ediorum :)

optum canim gorumek dilegiyle :)

sevgilerimle sevda...

krizantem dedi ki...

canim cok sagol Allah'a sukur simdi daha iyiyiz.

akasyakokusu dedi ki...

iyi akşamlar haticecim..canım sana sabır diliyorum ALLAH c.c. arkadaşına rahmet ve mağfiret etsin mekanı cennet olsun amin..genç ölümçok zor hele birde küçük çocuğu varsa kabullenmek çok zor..Rabbim ailesine sabır versin amin.
mona lisayla bende yeni tanıştım saolsun hergün uğrayıp yazıyor bana..muhabbet karşılıklı olunca daha bir seviniyorum ben..çok sevindim uğramana inan..oktay ustayada inan hiç bakamıyorum..ellerini öper üç tane azılı daltonum var..öğlen deryayı bile açın diyorum açmıyorlar keratalar..pek tv izleyemiyorum anlıycan..arkadaşın listesinden geçmiştim oktay ustaya ordan tarif hoşuma gitmişti..ayyy muhabbet uzadı bak çenem düştü gideyim ben yine buyur gel başım gözüm üstüne..